span.fullpost {display:inline;}

Wednesday, October 14, 2009

Bagaimana Nak Dapatkan Jadual Air Pasang Surut 7 Hari?

. Wednesday, October 14, 2009

Ingin Dapatkan Jadual Pasang Surut 7 Hari?

Kaki pancing pasti mahu dapatkan jadual air Pasang Surut Tujuh Hari bagi mempermudahkan perancangan mereka untuk menjalankan hobi kegemaran mereka iaitu memancing. Oleh kerana memancing ada kena mengena dengan air, makanya memang penting bagi seseorang kaki pancing mendapatkan jadual air pasang surut 7 hari ni.

Saya meramalkan tak ramai yang mengetahui bagaimana cara untuk mendapatkan jadual air pasang surut 7 hari ni, mungkin yang menjadi pembaca setia Joran Keluaran Berita Harian akan mengetahui jadual air pasang surut yang dimuatkan dalam sisipan akhbar Berita Harian itu. Namun, berita baik buat kaki pancing kerana maklumat itu boleh di dapati di dalam talian melalui laman web Jabatan Meteorlogi Malaysia.

Ramalan Jadual Air Pasang Surut 7 Hari itu boleh di akses di laman web Jabatan Meteorlogi Malaysia yang tapak web itu beralamat http://www.met.gov.my/index.php?option=com_weatherinlandswaters&Itemid=566. Kini lebih mudah dan ia amatlah bersesuaian dengan zaman yang serba canggih kini, bak kata orang "Tiada Halangan, Hanyalah Peluang".


Reblog this post [with Zemanta]

0 comments:

Post a Comment